Hoogeveenseweg 38, Balkbrug
balkbrugstruckfestijn@hotmail.nl

Wie zijn wij?

Kennismaken!

Het Truckfestijn in Balkbrug is een jaarlijks terugkerend evenement waar ongeveer 250 vrachtwagens met hun truckers op afkomen om samen met hun collega’s een gezellig weekend te hebben. De vrachtwagens staan in een grote cirkel op een terrein met in het midden een grote feesttent waarin s’middags en s’avonds bekende bands en artiesten optreden.

Het balkbrug’s truckfestijn biedt veel gezelligheid voor jong en oud. Zo is er voor de kinderen een groot springkussen veld, kan men kijken bij de mini truckers en kunnen er rondritten worden gemaakt in een truck of in een brandweer wagen!
Er kan een gratis proef rijles worden gedaan in een vrachtwagen. Voor chauffeurs is er een LZW beschikbaar waarin hun een rit kunnen maken.

En dan is er op zondag de uitreiking van de mooiste truck verkiezing waar elke trucker naar uitkijkt om deze te mogen winnen. Dit wordt door de bezoekers bepaalt!

Dan is op zondag middag om 15.00 uur de uittocht van de truckers die weer naar huis gaan en deze rit gaat door het centrum van balkbrug wat altijd een vrolijke luidruchtige beleving is.
Met veel toeters en bellen en alles wat maar licht geeft of geluid maakt vertrekken de chauffeurs met hun trucks richting huis na een super gezellig weekend
Balkbrug’s truckfestijn

Kortom het Balkbrug’s Truckfestijn is voor jong en oud een belevenis!