Hoogeveenseweg 38, Balkbrug
balkbrugstruckfestijn@hotmail.nl

Programma 2024

Zoals ieder jaar heeft het Balkbrugs Truckfestijn ook dit jaar weer een spectaculair programma voor jong en oud!

Vrijdag 12 Juli 2024

16:00 Oprijden van 280 Trucks

Muzikale omlijsting wordt gedaan door Jordy Schipper

20:00 Feesttent geopend

Feest met Q music de foute party, en Vieze Jack Entree vanaf 16:00 uur 15,00 euro

DE NOAM IS BENNIE…BOER BENNIE!

HØKEN, HØKEN, HØKEN!
Na het behalen van zijn agrarische opleiding heeft hij de boerderij van zijn stiefzus overgenomen. Met 21 melkkoeien en een oude gehuurde stal was het een bescheiden, arbeidsintensief bedrijf. Doordat hij zijn melkveehouderij (met inmiddels 2000 koeien) heeft geautomatiseerd, staat Boer Bennie in zijn vrije tijd te bulderen op het podium. Check z’n promo! Deze King Kong van het platteland zingt bekende boerenrocknummers, piratenkneiters en meezingers. Dochters houd uw moeders thuis! Boer Bennie loat menig kalfje loeien…

Met shows op de Zwarte Cross, Defqon.1, Festyland, 24 uur Solexrace, Dreamfields, Boulevard Outdoor, Dauwpop tot in het Gelredome vliegen ze overal “Uut de Bochte”. Van Limburg, Brabant tot aan het bovenste puntje van Groningen…geef ze een groene knuppel en hun feestcore wordt afgevuurd! Happy Høken is ongekend populair en Beatcrooks gaat op elk feest of festival tot de laatste druppel. Van dikke beats, feestmuziek, foute meezingers tot happy hardcore en een tandje gekker… Happy Høken you don’t care, groene knuppels in the air!


Cum laude afgestudeerd in feest maken zijn ze, Ron en Bernard. Met hun Buurman & Buurman Show breken ze iedere (feest)tent af en zetten ze elke zaal op z’n kop! Ze trekken door het land met de beste muziek in de breedste zin van het woord, confetti, Co2, toeters, sirenes en de spectaculaire Big Berta. Wat datis…? Dat moet je komen checken tijdens een Buurman & Buurman Show!

Zaterdag 13 juli 2024 entree tot 16:00 uur 5,00 euro vanaf 16:00 uur 17,50 euro

10:00 Terrein geopend – Start Activiteiten

Springkussens & Minikermis

Gratis proeflessen in een vrachtwagen

Muziek over het gehele terrein

Tentoonstelling van 280 vrachtwagens

Mini Truckers in de tent

Cave Canem 14:00 uur

Foods & Drinks

Truck Accessoires

Theater

Verkoop van Truck Accessoires

18:00 BBQ voor de truckers! Voor alle truckers met een weekend kaart wordt de BBQ geregeld!

20:00 Feest in de tent! Hoken met de Heinoos, Stef Ekkel en Rene Karst!

Kerstkindje Jan Biggel is wereldberoemd in het Brabantse Liempde en verre omstreken met de echte klompensound. In 2020 laat hij voor het eerst landelijk van zich horen met Fleske d’rin Fleske d’r uit en natuurlijk Ons Moeder Zeej Nog. Samen met Arno Sloot maakte hij Ik Wil Alleen Liken en We Gaan Op Stap. Met zijn kamervullende persoonlijkheid zorgt hij dat de glazen gevuld worden en de stemming stijgt. Om de feestvreugde te verhogen heeft hij speciaal voor Carnaval 2022 de video van Ons Moeder Zeej Nog opgefrist

De populaire Immer Hansi maakte al vele hits zoals: Tapf naar Tapf , In de Schuur en 3-2-1 Shotje! Hij scoorde in 2020 dé winterhit met de Après Ski versie van “Reünie” van Snelle en haalde hiermee miljoenen streams! In 2022 bracht hij 5 singles uit waaronder de vette partytrack ‘Shots, Sambuca, Confetti, Bazooka’ uit met de populaire TV/internet sensatie ‘STUK”

Jarenlang speelt Cave Canem met veel passie en enthousiasme akoestische rock covers. Tijdens deze (semi-)akoestische optredens wordt een breed scala aan covers gespeeld. Denk hierbij aan Bon Jovi (Bed of Roses e.a.), maar ook aan Van Dik Hout (Stil in mij).

Niet voor niks word BTMS bestempeld als een van de beste coverbands in Nederland. Deze 5-koppige formatie staat bekend om hun high-energy performance, muzikale hoogstandjes en spectaculaire liveshows ondersteund door Special FX en Video. Al jouw favoriete hits van toen en nu worden omgetoverd tot een spectaculaire live sensatie zoals alleen BTMS dit kan.

Zondag 14 Juli 2024 entree 3,00 euro

10:00 Terrein geopend en start verschillende activiteiten

Kinder activiteiten – Minikermis

Verkoop van Truck Accessoires

Mini Truckers in de tent

Food & Drinks

Theater

15:00

Uitrijden van alle Trucks