Hoogeveenseweg 38, Balkbrug
balkbrugstruckfestijn@hotmail.nl

Programma 2024

Zoals ieder jaar heeft het Balkbrugs Truckfestijn ook dit jaar weer een spectaculair programma voor jong en oud!

Vrijdag 12 Juli 2024

16:00 Oprijden van 280 Trucks

Muzikale omlijsting wordt gedaan door Jordy Schipper

20:00 Feesttent geopend

Vieze Jack!

Vieze Jack is de meest sexy feest artiest van de Nederlandse showbusiness!

Waar hij ook komt, met zijn karakteristieke verschijning, ongenuanceerde grappen en sexy moves weet hij elke ruimte te verbouwen tot een interactief feest.

Met shows op de Zwarte Cross, Defqon.1, Festyland, 24 uur Solexrace, Dreamfields, Boulevard Outdoor, Dauwpop tot in het Gelredome vliegen ze overal “Uut de Bochte”. Van Limburg, Brabant tot aan het bovenste puntje van Groningen…geef ze een groene knuppel en hun feestcore wordt afgevuurd! Happy Høken is ongekend populair en Beatcrooks gaat op elk feest of festival tot de laatste druppel. Van dikke beats, feestmuziek, foute meezingers tot happy hardcore en een tandje gekker… Happy Høken you don’t care, groene knuppels in the air!

Zaterdag 13 juli 2024

10:00 Terrein geopend – Start Activiteiten

Springkussens & Minikermis

Gratis proeflessen in een vrachtwagen

Muziek over het gehele terrein

Tentoonstelling van 280 vrachtwagens

Mini Truckers in de tent

Cave Canem 14:00 uur

Foods & Drinks

Truck Accessoires

Theater

Verkoop van Truck Accessoires

18:00 BBQ voor de truckers! Voor alle truckers met een weekend kaart wordt de BBQ geregeld!

20:00 Feest in de tent! Hoken met de Heinoos, Stef Ekkel en Rene Karst!

De Heinoos

In dampende tenten en hossende menigtes, stampen de Heinoos de planken uit de vloer met een mix van eigen nummers en de beste krakers van oervader Normaal. De Heinoos staan garant voor een fikse portie rock ’n roll, een griezelige baromzet en een schorre strot! Sinds het millenniumjaar 2000 denderen de mannen van de Heinoos als een diesellocomotief langs dorpsfeesten, zalen en festivals door alle hoeken van Nederland. Ze komen niet uit Heino en ze hebben al helemaal geen kloten te maken met het perkamenten Duitse mirakel. Machtig verwarrend allemaal want ze komen namelijk wel uit het oosten des lands! Ze gaan Oerend Hard Deurdonderen en Daldee-jen!
Ze laten de haan weer kraaien! Feest mot d’r kommen, Høken met de Heinoos!

Wie Supergave tijd zegt, zegt René Karst. Met deze kroegkneiter bestormde de geboren Hoogevener de ether in 2007, waarmee zijn solocarrière een boost krijgt. René heeft dan al jarenlange podiumervaring, omdat hij sinds zijn 10e samen met zijn moeder optreedt onder de naam Duo Karst. Als duo hebben René en Jannie wel 25 albums uitgebracht met Drentse kleinkunstliedjes. In mei 2017 kreeg hij een gouden plaat voor het nummer Liever te dik in de kist.

Jarenlang speelt Cave Canem met veel passie en enthousiasme akoestische rock covers. Tijdens deze (semi-)akoestische optredens wordt een breed scala aan covers gespeeld. Denk hierbij aan Bon Jovi (Bed of Roses e.a.), maar ook aan Van Dik Hout (Stil in mij).

Zondag 14 Juli 2024

10:00 Terrein geopend en start verschillende activiteiten

Kinder activiteiten – Minikermis

Verkoop van Truck Accessoires

Mini Truckers in de tent

Food & Drinks

Theater

15:00

Uitrijden van alle Trucks